bbq aan huis limburg


bbq aan huis limburg

Bij onze mobiele frituur heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . vraag vrijblijvend een offerte aan.


ToetToetFood- Boek een foodtruck - Foodtruck huren

Meer informatie betreffende foodtrucks. Ontdek & boek de leukste foodtrucks voor uw bruiloft of feest!


Frietkraam huren | Event-Service - Dessel

Event Service verzorgt uw evenement met de beste kwaliteit van Jumbo Mosselen, rechtstreeks geleverd van de groothandel.


Westerwolde Patat & Snacks - Frietwagen huren

Voor ieder feestje maken wij graag een passende aanbieding. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of buurtfeest. Maar ook markten, een muziekfeest of autoshow. U vraagt en wij draaien!


party-cars

Voor uw privé-, tuin-, verjaardag-, huwelijk- of communiefeestje beschikken wij over verschillende mobiele frituren.


Frietwagen huren op locatie? Frietwagen-op-locatie

Deze unieke frietwagen is een eyecatcher voor elk feest of evenement. Wij bereiden voor u een lekkere friet met de keuze uit 5 verschillende snacks en diverse sausen. Eventueel heeft u de mogelijkheid om dit assortiment uit te bereiden met warme sausen en


FRITUURWAGEN - www.broodjespeter.be

Willen jullie lekkere verse frietjes aan huis , voor een evenement, communiefeest, trouwfeest, pensionering, bedrijfsactiviteit, opendeur, fuif....


Hamburgerkraam | RS Snacks

Dat wij echte Bourgondiërs zijn is een gekend feit; Belgen houden van goede kwalteit en lekker eten, zeker als het op frieten aankomt.


De Friet Otto – mobiele frituur - Ninove - De Frie

Wil je graag originele catering voor je feestje of evenement? Dan moet je beslist De Friet “Otto” inhuren. Deze mobiele frituur komt bij je langs met verse frietjes, lekkere snacks en huisbereide gerechten.


mobiele frituur aan huis of op uw bedrijf ? Pro-fr

Mobifrit heeft al jarenlang een uitstekende reputatie in Vlaanderen en zelfs in Zuid-Nederland. Nu hebben ik als zoon van, zelf onze wagen gekocht en gaan verder als Pro-frit . Dit familiebedrijf biedt haar klanten een persoonlijke en perfecte service a


Trendconcepts Foodtruck

Verras al je gasten op een zeer originele manier en laat ze genieten van onze heerlijke gerechten in een super gezellige en aparte sfeer.