mobiele hamburgerkraam limburg


mobiele hamburgerkraam limburg

heerlijke hamburgers vanuit een gezelligde kraam geserveerd. De ideale snack op ieders feest.


mobiele hamburgerkraam limburg

Bij onze frietmobiel kun je terecht met al jouw feesten en evenementen . Laat jouw gasten genieten van onze goudgele frietjes en snacks. Neem zeker contact op voor een vrijblijvende offerte.


Frietwagen Huren Feesten Partijtjes Communie Friet

Voor de catering op locatie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, dit alles om een goed verloop te garanderen. Charlies Frituur blijft met u meedenken en daarom hebben wij ook voor kleinere groepen diverse mogelijkheden.


Catering Frank: Frietkraam huren Heers, Limburg

Als u een feest of evenement organiseert, dan moet u bij Catering Frank uit Heers (Limburg) zijn. Van eten, toiletten tot tafels en stoelen, wij hebben alles!


Verhuur van frituurwagens, hamburgerwagens en ande

Graag bieden wij onze diensten aan bij de catering en organisatie van een bedrijfsevenement. Wij ondersteunen in regie of op offerte opendeurdagen, bedrijfsfeesten, of eender welk evenement dat u als bedrijf in gedachten heeft. Geniet van onze ervaring o


Mannekefrite, Brussel, Mobiele frituur, rijdenden

Organiseert u binnenkort een evenement? Wat dacht u van een frituurwagen die u en uw gasten voorziet van lekkere frietjes en snacks? Als dit idee u wel kan bekoren, kies dan voor Manneke Frite. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op o


frietwagen huren - frietwagens.be

Onze standaardformules met frieten en verschillende snacks, waaruit U een keuze kan maken, zijn altijd bespreekbaar.??Ook ons zelf bereid stoofvlees en lekkere vol-au-vent zijn in verschillende formules makkelijk te integreren.


Party Burger - Huur ons origineel hamburgerkraam!

Datum? Check! Muziek? Check! Drank? Check! Lekker eten? … Dat is zeker dé voorwaarde om van je feest een geslaagd evenement te maken. Je feest is immers pas écht geslaagd als jij en je genodigden goed kunnen eten. Of het nu gaat over het organiseren van e


Frietkraam Huren? Bij Frituurmobiel huurt u een fr

Ouderwets genieten voor jong en oud! Evt. ook bbq aardappelspies suikerspin verse koffie drankjes en ijs! Ruime ervaring in feestverzorging! De afwas nemen wij weer mee! We komen bijna op iedere locatie! Duidelijke prijs afspraak vooraf!


Frietwagen huren voor uw evenement ? Wij bieden de

Bij ons kan je een stijlvolle frietwagen huren met personeel voor de volledige verzorging van al uw feesten tegen de scherpste prijzen . Vanaf de hapjes op de receptie , hoofdgerecht of desserts .


Hamburgerkraam huren in Rotterdam - Partytools Rot

Maak uw feest tot een succes! Wij hebben het materiaal, de juiste catering en de ervaren medewerkers die u nodig heeft!


Hamburgerkraam - Huur hier voordelig een hamburger

Huur een hamburgerkraam Huur nu een echte Amerikaanse hamburgerkraam! Onze hamburgerkraam ziet er leuk en origineel uit en is geschikt voor ieder evenement! U kunt onze hamburgerkraam op ieder gewenst tijdstip en voor iedere locatie huren! Wilt u een ham