mobiele hamburgerkraam limburg


mobiele hamburgerkraam limburg

heerlijke hamburgers vanuit een gezelligde kraam geserveerd. De ideale snack op ieders feest.


mobiele hamburgerkraam limburg

Bij onze frietmobiel kun je terecht met al jouw feesten en evenementen . Laat jouw gasten genieten van onze goudgele frietjes en snacks. Neem zeker contact op voor een vrijblijvende offerte.


Frietmobiel huren Staden | Mobiele frituur huren |

Organiseert u een evenement of hebt u iets te vieren? Maak er een origineel en zorgeloos moment van met heerlijke frietjes en snacks uit onze mobiele frituur, verzorgde traiteur hapjes, uitgebreide koude, warme en dessert buffetten, trendy pastabekers, wo


TOOST FOODTRUCK FESTIVAL - Toost

De locatie wordt omgetoverd tot een openluchtrestaurant met tal van ludieke keukens op wielen. Enthousiaste koks bereiden 2 tot 3 dagen lang allerlei gerechten vanuit hun foodtruck.


Originele food truck voor elke event of trouwfeest

Als er iets is dat het laatste jaar langzaam maar zeker aan populariteit wint in België, dan wel de hippe food trucks die op allerlei coole events en festivals aanwezig zijn. Onze Fingerfood Truck is er daar eentje van en het goede nieuws is dat u deze ku


FrietFun - Mobiele frituur regio West-Vlaanderen |

Welkom bij FrietFun - Catering Depoorter! U zoekt een mobiele frituur/snackwagen of een professionele eetstand om uw feest of evenement origineel en lekker te maken?


food truck voor al uw feesten - Hapjes & Co

Wij bieden u een groot assortiment warme en koude hapjes aan, allemaal dagvers voor u bereid en op een uiterst originele manier gepresenteerd. Klaar om te serveren. Ook bijhorende diensten als een originele dranken service, professionele bediening, een ko


Gerard Roerink – Evenementen catering | voor ieder

GR Evenementencatering Na ruim 20 jaar Keurslager ervaring zij wij verder gegaan met onze uit de hand gelopen hobby “evenementen catering”.


De Foodcar - Hamburgerwagen

De Foodcar beschikt over een heel arsenaal aan mobiele wagenszoals een mobiel frietkraam, een ijswagen, een pastawagen, een steakwagen en veel meer!


Frietkraam huren in Oost Vlaanderen of West Vlaand

Frituur en snackformule: bijzonder populaire formule voor particulieren! Ervaring leert ons dat de klant duidelijkheid wenst, een afgesproken vaste prijs voor het feest zonder kleine lettertjes.


Frituur | Catering aan huis

Voor al uw feestjes & events bent u bij ons aan het juiste adres: Verjaardagen, privé en bedrijfsfeesten, babyborrel, communie, lentefeest, huwelijk, jubileum


Ape-events.be - Food On Wheels...

We beschikken over zowel oude, rustieke modellen alsook volledig opgeknapte Vespa Apes. Allen zijn ze op hun eigen manier inzetbaar als food truck of eyecatcher.