bbq aan huis limburg


bbq aan huis limburg

Bij onze mobiele frituur heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . vraag vrijblijvend een offerte aan.


Frietwagen huren voor uw evenement ? Wij bieden de

Bij ons kan je een stijlvolle frietwagen huren met personeel voor de volledige verzorging van al uw feesten tegen de scherpste prijzen . Vanaf de hapjes op de receptie , hoofdgerecht of desserts .


Hamburgerkraam te huur | De Frietwagen

Geniet van verse frieten uit een frituurwagen. Klaargemaakt en aangeboden door ons ervaren personeel.


Food Truck huren - Ten Dauwe

U plant een huwelijksfeest, weddingparty, communiefeest, babyborrel, bedrijfshappening of ontbijt? Feestzaal Ten Dauwe, gelegen op de grens van Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen is de ideale locatie voor allerlei evenementen. Ook voor discrete rouwmaalt


FRITUUR T FORUM - Zonnebeke

U bent op zoek naar een mobiele en professioneel ingerichte eetstand, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een zakje friet, lekkere snack en een fris drankje


Cis Eventscatering: Pastawagen - Frietmobiel - Tra

Hebt u een familiefeestje in het vooruitzicht? Vergeet stijve, lange diners: Cis Events Catering rijdt zijn mobiele frituur of pastakraam tot voor de deur. Het gaat er gemoedelijk aan toe en in het frietkraam halen uw gasten wat ze willen.


CATERING - mr. brasa foodtruck

MR.BRASA foodtruck is ontstaan uit liefde voor eten en het samen zijn met de familie. Gezelligheid staat centraal en iedereen is welkom aan tafel.


Westerwolde Patat & Snacks - Frietwagen huren

Voor ieder feestje maken wij graag een passende aanbieding. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of buurtfeest. Maar ook markten, een muziekfeest of autoshow. U vraagt en wij draaien!


Frietboetiek: Uw traiteur, uw frituur | Meeuwen, L

Onze frituur staat garant voor een lekkere hap en een vriendelijke bediening. Ben je in de buurt? Kom dan even langs.


Sport-, lees-, & eetcafé Daverlo Assbroek-Brugge -

Organiseert u een evenement? Een voetbaltornooi? Misschien richt u wel een wijkfeest of een rommelmarkt in...? U kan bij ons terecht voor oa de huur van een mobiel frietkraam.


Foodtruck + BBQ - 010BBQ.nl

BBQ bus feest vanaf 25 personen Heeft u altijd al eens een groot barbecue feest willen houden? Maar dan net even anders?