mobiele hamburgerkraam limburg


mobiele hamburgerkraam limburg

heerlijke hamburgers vanuit een gezelligde kraam geserveerd. De ideale snack op ieders feest.


mobiele hamburgerkraam limburg

Bij onze frietmobiel kun je terecht met al jouw feesten en evenementen . Laat jouw gasten genieten van onze goudgele frietjes en snacks. Neem zeker contact op voor een vrijblijvende offerte.


Hamburgerkraam huren in Rotterdam - Partytools Rot

Maak uw feest tot een succes! Wij hebben het materiaal, de juiste catering en de ervaren medewerkers die u nodig heeft!


Patapata! De mobiele frituur voor al uw parties en

Patapata! Dat is een mobiele frituur die je kan boeken op feestjes, weddings, babyborrels, events, ... Naast superlekkere frietjes & snacks bieden we jullie ook feesten & catering op maat aan.


Frituur aan huis - Chez Perreke

Frituur aan huis Frietjes menu 1 2u "a volonté" smullen aan onze mobiele unit Frietjes met minimum 10 soorten saus Keuze uit 4 snacks:


Frietkraam huren voor uw feest of trouwerij - Frie

De lekkerste en knapperigste biologische frietjes die je ooit hebt gehad. We bakken ze vanuit onze bakfiets die ook wel bekend is uit de Hollywood film Hitman’s bodyguard. Op jouw festival of feest? Contact ons: fedde@frietopwielen.com of +31619396872


Frietmobiel | Mobiele frituur voor ieder feest of

Onze verse lekkere frieten kunnen worden aangevuld met een brede waaier aan snacks en sauzen van welgekende fabrikanten.


FRIETWAGEN | Vanlierop Verhuurservice

Geeft u een feest? Hebt u dan graag een frituurwagen? Wilt u graag extra party accessoires bij uw feestje of voor bij de frietwagen?


Traiteur Buyse - Frituur aan huis

Jong, vernieuwend, ambitieus, professioneel, passioneel en vakmanschap. Dit zijn nog maar een paar sleutelwoorden voor wie we zijn. Wat begon als een passie voor vlees en Barbecue, groeide al vlug uit tot een passie voor koken en smaak. Dit willen w


Kampshaantje

uw feestpartner uit de regio Zoals elk jaar hebben we weer enkele nieuwigheden !! voor komend seizoen is dit een Frozenspringkasteel en de Prinsessenburcht. Allebei toppers om het feest van uw kapoenen tot een echt superleuk feest om te toveren..


Jean Sur Mer. Original Seafood Catering. Infamous

JEAN SUR MER – PIONIER IN FOODTRUCK-LAND - TREKT MET ZIJN RETROBUSSEN DOOR BELGIË EN NEDERLAND MET AAN BOORD HET ALLERBESTE DAT DE NOORDZEE TE BIEDEN HEEFT. VAN DOOPFEEST, COMMUNIE- EN LENTEFEEST, HUWELIJKEN, JUBILEUM OVER BEDRIJFSFEEST TOT FOOD- EN MUZIE


Mobifrit Retie Mol | mobiel frituur, in huis berei

Organiseert u binnenkort een feest ? En hebt u geen zin om zelf te koken of te bakken ? Reserveer dan het mobiel frietkraam bij Mobifrit en verras uw gasten op kraakverse frietjes, overheerlijke snacks en huisgemaakte gerechten. Lekker eten en gezellighei