mobiele hamburgerkraam limburg


mobiele hamburgerkraam limburg

heerlijke hamburgers vanuit een gezelligde kraam geserveerd. De ideale snack op ieders feest.


mobiele hamburgerkraam limburg

Bij onze frietmobiel kun je terecht met al jouw feesten en evenementen . Laat jouw gasten genieten van onze goudgele frietjes en snacks. Neem zeker contact op voor een vrijblijvende offerte.


Bossuwé : Frituur - Mobiele Frituur - Services

De mobiele frituur zorgt onmiddellijk voor een meerwaarde op uw feest. Onze specialiteit, het bakken van een echte Belgische verse friet, verzorgen we bij u thuis of op het bedrijf met onze mobiele frituur.


Frituur Mechelen | Rombout: frieten aan huis, bele

Frituur Rombout, uw stek in Mechelen Op zoek naar lekkere frieten in Mechelen? Bezoek Frituur Rombout op 50 meter van de Grote Markt. U wordt vriendelijk ontvangen en u krijgt meteen een uitgebreide keuze voorgeschoteld van knapperige frietjes tot bele


Foodtruck + BBQ - 010BBQ.nl

BBQ bus feest vanaf 25 personen Heeft u altijd al eens een groot barbecue feest willen houden? Maar dan net even anders?


Foodtruck Verhuur

Jouw feestje, onze spullen. EEN WAGENTJE VOL MET JE EIGEN MAGIE Altijd al een keer op een festival willen staan met je eigen product? Dat kán, met onze fantastische foodtruck! Deze vintage truck is uitgerust met een spiksplinternieuwe, professionele keu


BAKMOBIEL.BE: Home

Filip en Hilde begonnen op de kerstmarkt van Sint-Niklaas enkele jaren geleden op vraag van enkele vrienden. SPITBURGERS die je voordien alleen kon eten op de Gentse en Lokerse feesten nu ook op de kerstmarkt in Sint-Niklaas was een schot in de roos.


Frituur | Catering aan huis

Voor al uw feestjes & events bent u bij ons aan het juiste adres: Verjaardagen, privé en bedrijfsfeesten, babyborrel, communie, lentefeest, huwelijk, jubileum


Hamburgerkraam huren - BAKMOBIEL.BE

Blij dat u ons gevonden heeft op het internet. Filip en Hilde begonnen op de kerstmarkt van Sint-Niklaas enkele jaren geleden op aanvraag van enkele vrienden. De SPITBURGER die je voordien enkel kon eten op de Gentse- en Lokerse feesten nu ook op de kers


Espressonant | CITROEN HY KOFFIE FOODTRUCK HUREN

Hallo, ik ben Rikske van Espressonant en ik zet koffie. Niet zomaar koffie… lekkere koffie! Als barista is het mijn passie om de lekkerste espresso, ristretto, lungo, cappuccino, latte macchiato en coftails te schenken op uw feest, beurs of evenement.


Food Team Geel, budgetvriendelijke mobiele frituur

Wilt u dat uw gasten niets tekort komen op uw bedrijfsfeest, jubileum of verjaardag? Dan is onze frietformule 3 helemaal uw ding!


Patapata! De mobiele frituur voor al uw parties en

Patapata! Dat is een mobiele frituur die je kan boeken op feestjes, weddings, babyborrels, events, ... Naast superlekkere frietjes & snacks bieden we jullie ook feesten & catering op maat aan.