bbq aan huis limburg


bbq aan huis limburg

Bij onze mobiele frituur heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . vraag vrijblijvend een offerte aan.


Frietwagen huren bij Reintje in Duizel (de kempen)

Reintje verhuurt een frietwagen welke helemaal is ingericht volgens de nieuwste kwaliteitsnormen. U kunt kiezen uit 3 pakketten.


Foodtruck huren | Ludieke food truck op locatie -

Uniek en ludiek. Dat zijn de woorden die het beste passen bij de foodtruck van Klaas Culinair. De volledig in 2014 gerestaureerde Renault Estafette dateert uit 1960. Het is de oudste, nog rijdende Renault Estafette van Nederland. De eerste Renault Estafet


Hamburgerkraam - Hamburgerkraam Huren, Verhuur (TI

Wij serveren uw gasten een overheerlijke Amerikaanse Hotdog met ketchup, curry, mosterd of mayonaise. Ook augurken, (gebakken) uitjes en natuurlijk zuurkool ontbreken niet op de hotdogs.


Barrio Cantina 2016 - Food Truck Festival - Oosten

Een gezellige markt waar je aan originele food trucks een waaier van wereldse gerechtjes / street food kan bestellen, een streepje muziek, leuke bars, toffe zithoeken en sympathieke randanimatie


Frietwagen - Joepie verhuur

Wij verhuren de frietwagen altijd met personeel van Joepie Verhuur die voor u de friet en eventuele snacks bakt. Het is niet mogelijk zelf te bakken.


Mobiele foodtruck | De Honger Stiller

De Honger Stiller biedt u een grote variatie aan eetkramen. U kunt het zo gek niet bedenken, maar De Honger Stiller komt graag met de door u gewenste mobiele kraam of kramen naar de plaats waar u een feest of gezellig uitje organiseert. Wij zijn geve


Artiesten | Verhuur/frituurwagen | Pagina 1

Men kan feesten organiseren voor vele gelegenheden: jubilea, communies, huwelijken, zomerfeesten, vakantie of gewoon zomaar. Er bestaan ook verschillende soorten: familiefeesten, Bedrijfsfeesten of feesten voor vrienden.


MobielefrituurKempen | Den Eetwagon: verjaardagsfe

Organiseert u binnenkort een verjaardagsfeest, babyborrel of bedrijfsfeest? Waarom dan niet eens uitpakken met een speciale verrassing voor uw gasten? Zo kunt u bij Den Eetwagon een mobiele frituur huren in regio Kempen.


Hamburgerkraam te huur | De Frietwagen

Geniet van verse frieten uit een frituurwagen. Klaargemaakt en aangeboden door ons ervaren personeel.


Westerwolde Patat & Snacks - Frietwagen huren

Voor ieder feestje maken wij graag een passende aanbieding. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of buurtfeest. Maar ook markten, een muziekfeest of autoshow. U vraagt en wij draaien!