mobiele hamburgerkraam limburg


mobiele hamburgerkraam limburg

heerlijke hamburgers vanuit een gezelligde kraam geserveerd. De ideale snack op ieders feest.


mobiele hamburgerkraam limburg

Bij onze frietmobiel kun je terecht met al jouw feesten en evenementen . Laat jouw gasten genieten van onze goudgele frietjes en snacks. Neem zeker contact op voor een vrijblijvende offerte.


mobile frituur | Happy Friet // Uw frituur aan hui

Welkom bij Happy Friet, uw frituur aan huis!Mobiele Frituur Heeft u iets te vieren? Bij ons kan u terecht voor uw receptie, opendeurdag, buurtfeest, verjaardag, babyborrel en fuiven. Geniet van de heerlijke frietjes en snacks uit onze mobiele frituur.


Huur een frituurwagen voor uw evenement of feestje

Zowel publieksevenementen, bedrijfsevenementen als privefeesten worden door ons van een professionele catering voorzien. Dit kan met de klassieke frituurwagens en hamburgerwagens maar ook uitgebreider met standen of wagens voor ondermeer pizza, belegde br


Hét Food Truck Festival van Limburg

Foodtruck festival organisatie. Bekijk snel hun agenda om te weten wanneer ze in jullie buurt neerstrijken.


FRITUURWAGEN - www.broodjespeter.be

Willen jullie lekkere verse frietjes aan huis , voor een evenement, communiefeest, trouwfeest, pensionering, bedrijfsactiviteit, opendeur, fuif....


Frituur Marco | Frituurwagen

Omdat er regelmatig vraag naar was of wij ook op verplaatsing konden bakken, hebben wij in 2008 besloten om een frituurwagen aan te schaffen. deze hebben wij in maart 2012 vervangen door een nieuw exemplaar, uitgerust met de beste hoogwaardige apparatuur.


Hamburgerkraam | RS Snacks

Dat wij echte Bourgondiërs zijn is een gekend feit; Belgen houden van goede kwalteit en lekker eten, zeker als het op frieten aankomt.


Gerard Roerink – Evenementen catering | voor ieder

GR Evenementencatering Na ruim 20 jaar Keurslager ervaring zij wij verder gegaan met onze uit de hand gelopen hobby “evenementen catering”.


Arrangementen | Losse frietwagen huren? | HWB Frie

Bekijk hier onze verschillende arrangementen bij het huren van een bemande frietwagen. Onze prijzen zijn gebaseerd op een openingstijd van 1½ uur waarbij mensen onbeperkt kunnen genieten van friet en verschillende snacks. Wilt u zelf ideeën inbrengen, een


Frietwagen huren bij Reintje in Duizel (de kempen)

Reintje verhuurt een frietwagen welke helemaal is ingericht volgens de nieuwste kwaliteitsnormen. U kunt kiezen uit 3 pakketten.


Frietmobiel huren Staden | Mobiele frituur huren |

Organiseert u een evenement of hebt u iets te vieren? Maak er een origineel en zorgeloos moment van met heerlijke frietjes en snacks uit onze mobiele frituur, verzorgde traiteur hapjes, uitgebreide koude, warme en dessert buffetten, trendy pastabekers, wo