mobiele hamburgerkraam limburg


mobiele hamburgerkraam limburg

heerlijke hamburgers vanuit een gezelligde kraam geserveerd. De ideale snack op ieders feest.


mobiele hamburgerkraam limburg

Bij onze frietmobiel kun je terecht met al jouw feesten en evenementen . Laat jouw gasten genieten van onze goudgele frietjes en snacks. Neem zeker contact op voor een vrijblijvende offerte.


Barrio Cantina 2016 - Food Truck Festival - Oosten

Een gezellige markt waar je aan originele food trucks een waaier van wereldse gerechtjes / street food kan bestellen, een streepje muziek, leuke bars, toffe zithoeken en sympathieke randanimatie


Bossuwé : Frituur - Mobiele Frituur - Services

De mobiele frituur zorgt onmiddellijk voor een meerwaarde op uw feest. Onze specialiteit, het bakken van een echte Belgische verse friet, verzorgen we bij u thuis of op het bedrijf met onze mobiele frituur.


Frietkraam huren in Oost Vlaanderen of West Vlaand

Frituur en snackformule: bijzonder populaire formule voor particulieren! Ervaring leert ons dat de klant duidelijkheid wenst, een afgesproken vaste prijs voor het feest zonder kleine lettertjes.


Klasfuif in de qubus te Oudenaarde | hamburgerkraa

Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.


De Foodcar - Hamburgerwagen

De Foodcar beschikt over een heel arsenaal aan mobiele wagenszoals een mobiel frietkraam, een ijswagen, een pastawagen, een steakwagen en veel meer!


Food Truck Festival TREK

De eerste editie van Festival TREK in 2014 was een groot succes. In 2015 trokken jullie zelfs met ruim 260.000 Bourgondiërs naar het gratis toegankelijke food festival en in 2016 kwamen jullie met ruim 295.000


Frituur Bianca, frituur aan huis

Terwijl u als gastheer of gastvrouw ten volle meegeniet van uw eigen feest, doen wij al het werk. U hoeft niet op te dienen of af te wassen achteraf.


Snacks & More Vaals, mobiele frituur en BBQ | dé f

In 2008 zijn wij gestart met ons eigen bedrijf Snacks & More de mobiele frituur op locatie. Met onze snackwagen komen wij op locatie alwaar ter plekke overheerlijke friet en snacks worden gebakken en uitgeserveerd.


Frietwagen huren voor uw evenement ? Wij bieden de

Bij ons kan je een stijlvolle frietwagen huren met personeel voor de volledige verzorging van al uw feesten tegen de scherpste prijzen . Vanaf de hapjes op de receptie , hoofdgerecht of desserts .


FRITUURWAGEN - www.broodjespeter.be

Willen jullie lekkere verse frietjes aan huis , voor een evenement, communiefeest, trouwfeest, pensionering, bedrijfsactiviteit, opendeur, fuif....