bbq aan huis limburg


bbq aan huis limburg

Bij onze mobiele frituur heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . vraag vrijblijvend een offerte aan.


Frietwagen huren in en rond omgeving Nijmegen • De

De frietwagen huren van De Gouden Leeuw is een gewilde afsluiter van feesten en evenementen. De nette frietwagen biedt keuze uit diverse snacks, frites en sausen. Daarnaast is de mobiele frietkraam voorzien van een automatiek. Zowel de loketautomaat als d


De Friet Otto – mobiele frituur - Ninove - De Frie

Wil je graag originele catering voor je feestje of evenement? Dan moet je beslist De Friet “Otto” inhuren. Deze mobiele frituur komt bij je langs met verse frietjes, lekkere snacks en huisbereide gerechten.


Sport-, lees-, & eetcafé Daverlo Assbroek-Brugge -

Organiseert u een evenement? Een voetbaltornooi? Misschien richt u wel een wijkfeest of een rommelmarkt in...? U kan bij ons terecht voor oa de huur van een mobiel frietkraam.


Ape-events.be - Food On Wheels...

We beschikken over zowel oude, rustieke modellen alsook volledig opgeknapte Vespa Apes. Allen zijn ze op hun eigen manier inzetbaar als food truck of eyecatcher.


Kampshaantje

uw feestpartner uit de regio Zoals elk jaar hebben we weer enkele nieuwigheden !! voor komend seizoen is dit een Frozenspringkasteel en de Prinsessenburcht. Allebei toppers om het feest van uw kapoenen tot een echt superleuk feest om te toveren..


Friettaxi - levering aan huis - Frituren De Vliege

frituren de vliegerfrituren de vliegercatering de vliegercatering de vlieger Wij verzorgen ook uw party of bedrijfsfeest met onze moderne en volledig ingerichte mobiele frituur! Prijsoffertes worden samen met u opgesteld naar uw wensen en budget!


Espressonant | CITROEN HY KOFFIE FOODTRUCK HUREN

Hallo, ik ben Rikske van Espressonant en ik zet koffie. Niet zomaar koffie… lekkere koffie! Als barista is het mijn passie om de lekkerste espresso, ristretto, lungo, cappuccino, latte macchiato en coftails te schenken op uw feest, beurs of evenement.


Catering Frank: Frietkraam huren Heers, Limburg

Als u een feest of evenement organiseert, dan moet u bij Catering Frank uit Heers (Limburg) zijn. Van eten, toiletten tot tafels en stoelen, wij hebben alles!


FRIETWAGEN | Vanlierop Verhuurservice

Geeft u een feest? Hebt u dan graag een frituurwagen? Wilt u graag extra party accessoires bij uw feestje of voor bij de frietwagen?


Frietwagen verhuur, Frietkraam, Patatkraam huren,

Eeen frietwagen huren op locatie? FrietjePlus is hiervoor het adres. Al vanaf € 2,40 p.p. kunt u een frietkraam huren, door heel Nederland, Belgie en vooraan in Duitsland. Een patatkraam huren is een leuke manier om uw gasten van een voortreffelijke cate