bbq aan huis limburg


bbq aan huis limburg

Bij onze mobiele frituur heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . vraag vrijblijvend een offerte aan.


Foodtruck | Pasado

Een nieuwe trend is opkomend in België en omstreken en dat kan Pasado-Catering Services enkel en alleen aanmoedigen. Mensen willen gezonder, gevarieerder en onbekender eten en dit liefst in een zo gezellig mogelijke setting. De foodtrucks van Pasado zorge


Frietboetiek: Uw traiteur, uw frituur | Meeuwen, L

Onze frituur staat garant voor een lekkere hap en een vriendelijke bediening. Ben je in de buurt? Kom dan even langs.


Frietkraam op een bruiloft - de frietfiets

De Frietfiets bakt vanuit een authentieke bakfiets, op elke gewenste locatie in Nederland, échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land!


Foodtruck + BBQ - 010BBQ.nl

BBQ bus feest vanaf 25 personen Heeft u altijd al eens een groot barbecue feest willen houden? Maar dan net even anders?


Het Heet Frietje - Mobiele Frituur Antwerpen

Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel voordelen. U hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen rommel op te ruimen.


Frietwagen huren in en rond omgeving Nijmegen • De

De frietwagen huren van De Gouden Leeuw is een gewilde afsluiter van feesten en evenementen. De nette frietwagen biedt keuze uit diverse snacks, frites en sausen. Daarnaast is de mobiele frietkraam voorzien van een automatiek. Zowel de loketautomaat als d


Frietwagen huren voor uw evenement ? Wij bieden de

Bij ons kan je een stijlvolle frietwagen huren met personeel voor de volledige verzorging van al uw feesten tegen de scherpste prijzen . Vanaf de hapjes op de receptie , hoofdgerecht of desserts .


Frituur Mechelen | Rombout: frieten aan huis, bele

Frituur Rombout, uw stek in Mechelen Op zoek naar lekkere frieten in Mechelen? Bezoek Frituur Rombout op 50 meter van de Grote Markt. U wordt vriendelijk ontvangen en u krijgt meteen een uitgebreide keuze voorgeschoteld van knapperige frietjes tot bele


TOOST FOODTRUCK FESTIVAL - Toost

De locatie wordt omgetoverd tot een openluchtrestaurant met tal van ludieke keukens op wielen. Enthousiaste koks bereiden 2 tot 3 dagen lang allerlei gerechten vanuit hun foodtruck.


Hamburgerkraam te huur | De Frietwagen

Geniet van verse frieten uit een frituurwagen. Klaargemaakt en aangeboden door ons ervaren personeel.